Vytisknout tuto stránku
Vzpoura úrazům

Vzpoura úrazům

V prosinci jsme na naší škole měli návštěvu, která obohatila naše chápání a povzbudila nás k bezpečnějšímu životnímu stylu. Tuto zajímavou událost jsme mohli zažít díky programu "VZPoura úrazům" od Všeobecné zdravotní pojišťovny, který přivedl na naši školu dva mimořádné hosty – pana Radomíra a pana Pavla, ambasadory tohoto inspirativního projektu.

Oba ambasadoři sdíleli se studenty své pohnuté životní příběhy. Představili se nám v plné měřítku, nejen jako reprezentanti projektu, ale především jako jedinečné individuální osobnosti. Věnovali čas, abychom porozuměli jejich životu před tragickým úrazem míchy, popsali, co se stalo v rozhodujících okamžicích a jaký byl jejich boj o návrat do běžného života.

Setkání s panem Radomírem a panem Pavlem bylo dojemné a inspirativní. Jejich odhodlání a pozitivní pohled na život nás motivoval k ohleduplnosti a prevenci úrazů. Příběhy těchto ambasadorů nám připomněly, jak důležité je chránit své zdraví a být obezřetní ve všedním životě.

Tato návštěva nejenže posílila naši uvědomělost o bezpečnosti a prevenci úrazů, ale také nám přinesla poznání, že odhodlání a pozitivní přístup mohou překonat i ty nejtěžší výzvy. Tato návštěva nás podnítila k vzájemné solidaritě a k vědomí důležitosti bezpečného života pro nás všechny.

Číst 188 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Mgr. Lukáš Záruba

Nejnovější od Mgr. Lukáš Záruba